Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός 19χρονος

 


Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση,

 Σύμφωνα με τον ALPHA, ενόσω ο τραγουδιστής κινούνταν επί της Δεκελείας  του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών, όλα αυτά στην περιοχή του Μενιδίου.

Μιλώντας στην εκπομπή, άωθρωποι του περιβάλλοντος του τραγουδιστή τόνισαν ότι δεν φταίει εκείνος για το τροχαίο δυστύχημα αλλά υπάρχει εμπλοκή τρίτου οχήματος που παραβίασε το STOP.

Το video ντοκουμέντο του ALPHA, δείχνει πως ένα όχημα περνάει από STOP και τότε το όχημα του τραγουδιστή έκανε ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δυο νεαρών

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε», ανέφερε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Μάλιστα, σε ένα δεύτερο video φαίνεται το ΙΧ που πέρασε το STOP, φαίνεται να βγαίνουν από το αυτοκίνητό δυο άτομα λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το τρακάρισμα και στη στη συνέχεια να φεύγουν.

https://www.dnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου